Poštovné od 2 000,- Kč vždy zdarma. A plno výhod pro registrované zákazníky - klikněze ZDE pro více informací!     

Hodnocení obchodu

4,9 511 hodnocení
Přidat hodnocení
5
490x
4
16x
3
2x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
MH Avatar autora Michal Hudec | 5.7.2020
Bezproblémový a rychlý nákup.
MT Avatar autora Milan Tunega | 4.7.2020
S tímto obchodem jsem velice spokojen. Nenakupuji zde poprvé !!!
BH Avatar autora Bořivoj Hampl | 2.7.2020
Výborný
KK Avatar autora Kateřina Uldrychová Kožená | 1.7.2020
Velmi spokojená, ochotný pan a vše přišlo brzy a v pořádku, doporučuji
Avatar autora Jana Šindlerová | 29.6.2020
Jsme velmi spokojená ???? vše bylo na jedničku
JV Avatar autora Jan Vachutka | 25.6.2020
Velmi spokojen
VZ Avatar autora Valter Zeman | 22.6.2020
Vše OK, velmi spokojen s rychlostí a kvalitou služeb. Neváhají zavolat s velkou omluvou že objednané zboží nemají v té barvě co jsem objednal a jestli mi nevadí jiná barva. Opravdu všem doporučuji.
JT Avatar autora Jaroslava Titlova | 22.6.2020
Velmi spokojena
A Avatar autora Anonym | 19.6.2020
Vše v porádku, dodání rychlé, doporučuji :)
IJ Avatar autora Ivan Jirkův | 15.6.2020
Ten chlap Procházka je snad robot naprogramovaný na slušnost a ochotu za všech okolností.
JP Avatar autora Jan Procházka (Administrátor) 15.6.2020
Dobrý den,

moc děkuji za hodnocení! 😀 Asi se nominuji na zaměstnance roku! 🤔 😀

Ne, jsem rád, že jsem mohl pomoci. 😉

A jak jsem říkal, kdyby kdykoliv cokoliv, neváhejte psát.

S pozdravem
Jan Procházka
Avatar autora | 12.6.2020
+ ceny

Po odeslání objednávky a doručení šablonového mailu s ubezpečením, že je "ručně psaný", se pár dní nic nedělo, ale nakonec zboží dorazilo jen o den později, než slibovali na stránkách.
Avatar autora (Administrátor) 6.7.2020
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení! :-) Hned vše vysvětlím: E-mail je samozřejmě šablonový. Představte si ručně psát celý e-mail pro každou objednávku zvlášť - to by bylo mimo naše kapacity. Nicméně tento robotem generovaný e-mail se odesílá až v okamžiku, kdy my zboží zabalíme a RUČNĚ změníme stav objednávky na "Vyřízena". (Jen pro upřesnění, v e-mailu nepíšeme "ručně psaný", ale "ručně odeslaný".) Prodleva v doručení byla způsobena tím, že jste vybral jako dopravce DPD. Zásilky pro tohoto dopravce podáváme přes Zásilkovnu. Ta je následně předá DPD k doručení. Proč? Je to tak pro Vás levnější. Toto píšeme ve vysvětlivkách u výběru dopravy i v ceníku dopravy. Pro jistotu ještě u "předpokládaného data doručení" uvádíme, že tento údaj je pouze orientační. Zboží může být doručeno dříve nebo později v závislosti na tom, jakou možnost platby a/nebo dopravy zákazník zvolí. Nehledě na to, že v okamžiku, kdy předáme zásilku dopravcům, již nemůžeme nic ovlivnit. A i v košíku upozorňujeme na občasné nepravidelnosti v doručování způsobené současnou koronavirovou epidemií. Věřím, že jsem Vám vše plně vysvětlil. Jsem rád, že Vám zásilka dorazila v pořádku. Pokud bude kdykoliv něco třeba, neváhejte nás kontaktovat na mailu info@johns-shop.cz, telefonicky nebo jakkoliv jinak. Přeji Vám krásný den. Tým John's Shop
Avatar autora | 12.6.2020
+ OKAMŽITĚ, tj. do několika minut, reagují

Ochota a jen ochota. měla jsem potíže s objednávkou, zavolala jsem, hned. jmenovitě pan Procházka, mě ye svého auta navigoval, jak postupovat. Následně mou chybu odstranil. Ten pán snad ve své práci i bydlí.:-) ať jsem psala v šest ráno či v jedenáct večer, měla jsem hned reakci. Neskutečné!
Avatar autora (Administrátor) 6.7.2020
Dobrý den, moc Vám děkujeme za hodnocení! :-) Potěšila jste nás. Když mi zazvoní notifikace v mobilu, tak na ní odpovím - proč to odkládat na jindy, že? :-) Jsem rád, že jsem Vám mohl pomoci. Kdyby kdykoliv cokoliv, neváhejte psát. ;-) S pozdravem za tým John's Shop Jan Procházka
FC Avatar autora František Chytil | 11.6.2020
Vše v pořádku, dobrá komunikace, jsem spokojen.
Avatar autora Petr Štěpánek | 10.6.2020
S obchodem jsem maximálně spokojen, co víc dodat. Není co vytknout. Děkuji za vynikající spolupráci. Všem doporučuji...!
Avatar autora Zuzana černa | 10.6.2020
Super
PF Avatar autora Petra Fišerová | 8.6.2020
Vše v pořádku , doporučuji
BJ Avatar autora Bronislav Juráček | 8.6.2020
Momentálně sy nemůžu stěžovat objednávka byla vyřízena do třech pracovních dnů kable s magnetickým koncem fungují
JH Avatar autora Jitka Hrdličková | 31.5.2020
naprostá spokojenost, komunikace na jedničku, rychlost, všem doporučuji
PL Avatar autora Pavel Liška | 31.5.2020
velmi dobrá spolupráce
RA Avatar autora Radomír Aberl | 26.5.2020
rychle vyřízeno, komunikace bez problémů

Stránka 1 z 26 , položek celkem: 517

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací naleznete zde.