Poštovné od 2 000,- Kč vždy zdarma. A plno výhod pro registrované zákazníky - klikněze ZDE pro více informací!     

Hodnocení obchodu

4,9 784 hodnocení
Přidat hodnocení
5
758x
4
17x
3
3x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora veronikae | 29.9.2022
Super, vse jak ma byt.
BV Avatar autora Bohumír Váňa | 29.9.2022
Vše jak má být.
Avatar autora jaroslav řeřucha | 26.9.2022
Maximální spokojenost
AB Avatar autora Andrea Bílková | 25.9.2022
Doporučuji
MK Avatar autora Monika Krátká | 15.9.2022
Plná spokojenost
MZ Avatar autora Martin Zlámal | 9.9.2022
Vše perfektní, mohu doporučit.
PT Avatar autora Petra Thiemlová | 4.9.2022
Naprostá spokojenost, rychlé dodání i komunikace
PP Avatar autora Pavel Pawlik | 28.8.2022
Super
PO Avatar autora Pavel Ott | 26.8.2022
Obchod byl bezchybný
ZH Avatar autora Zdeněk Hajkr | 14.8.2022
AH Avatar autora Alena Hanáková | 12.8.2022
LV Avatar autora Lenka Vráželová | 10.8.2022
Rychlé a v pořádku
ST Avatar autora Stanislav Trombik | 8.8.2022
PK Avatar autora Pavel Kulhavý | 8.8.2022
Super. Rychlé a v pořádku
MT Avatar autora Martina Trávníčková | 4.8.2022
Zboží přišlo rychle, v pořádku, ale zklamalo mě, že u popisu nebyla napsaná zásadní věc. Chtěla jsem myšku a žabku na klíček jako hračku pro vnučku a přišlo mi zboží, kde bylo vysloveně napsané, že není vhodné jako hračka pro děti, což v popisu nebylo. Navíc jsem stejné zboží našla v jiném obchodě na poloviční cenu a je to vedené jako hračka pro děti, tak nevím.
TS Avatar autora Tým John's Shop (Administrátor) 4.8.2022

Paní Trávníčková,

mrzí mne Vaše jakákoliv nespokojenost, ale pojďme si vyjasnit následující:

  1. U všech produktů z této kategorie je v každém popisu přímo věta: „Sběratelský předmět, dekorace. Nejedná se o hračku pro děti.“ Tedy tato „zásadní“ věc uvádíme. Že jste si toho nevšimla, my bohužel nemůžeme.
  2. Aby se mohlo jednat o hračku pro děti, musí být výrobky testovány akreditovanou laboratoří dle Evropských standardů – výrobky musí splňovat např. standardy a mimo jiné musí být na obalu nebo na výrobku zřetelně natištěnou značku „CE“.
  3. U těchto produktů nebyly prováděny tyto testy, tedy nelze oficiálně prodávat tyto produkty jako hračky. Pokud jiné obchody prodávají totéž a tvrdí, že se jedná o Evropsky schválené hračky, lžou – nebo prováděli velmi nákladné testy sami a umístili si CE logo na produkt/obal sami. Tak jako tak se ale jedná o identický výrobek ze stejné fabriky.


Děkujeme za pochopení a prosíme, abyste nepsala, že neuvádíme informace, přestože je uvádíme.

S pozdravem
Tým John's Shop

HJ Avatar autora Horák Josef | 3.8.2022
RF Avatar autora Roman Fulín | 30.7.2022
VS Avatar autora Vítězslav Sýkora | 29.7.2022
Velmi rychlé dodání a velmi kvalitní výrobek.
D Avatar autora Dagmar | 29.7.2022
Spokojenost. Rychlost dodání. Vybraný produkt perfektní.
MS Avatar autora Monika Scheuerová | 29.7.2022
Spokojenost

Stránka 1 z 40 , položek celkem: 790